Minicamping De Wielewaal::Reth 14 Baarle-Nassau::Telefoon 06-21910883
Minicamping de Wielewaal  »

Contact

We hopen dat u ook komt genieten van de gastvrije sfeer op onze kleinschalige camping. Wilt u vooraf even komen kijken; ook dan bent u zeer welkom.

Voor contact en/of reservering vult u onderstaand formulier in. Wilt u hierbij aangeven met hoeveel personen u bent? U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht of er inderdaad plaats is in de gekozen periode.

Let op: routebeschrijving i.v.m. wegwerkzaamheden
We zijn niet meer bereikbaar via de Gierlestraat, maar enkel via de straat Kievit.
Neem daarom afslag 12 (Gilze/Alphen/Baarle-Nassau) op de snelweg A58 i.p.v. afslag 14. (Indien u via de A27 rijdt, volg dan even Tilburg)

U hoeft dan niet meer door het centrum van Baarle te rijden.
U komt in de bebouwde kom van Baarle aan op een rotonde. Ga daar linksaf (Industrieweg). Waar het doorgaand verkeer links afbuigt, gaat u rechtdoor de Smederijstaat in. Vanaf het einde van de Smederijstraat kunt u de bordjes ‘de Wielewaal’ volgen.

Komt u vanuit Turnhout (België)? In het centrum van Baarle kunt u rechtsaf de Kapelstraat in. Vervolgens kunt u de bordjes volgen. Het is ook mogelijk om via Weelde (B) te rijden.

 

Uw naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Uw email
Telefoon
Info of reservering?
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal personen
Vraag of opmerking
 

Wij respecteren uw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Uw persoonsgegevens kunt u bij ons opvragen, laten wijzigen of laten wissen.