Minicamping De WielewaalReth 145111 HC Baarle-NassauTel. 0621910883

Veelgestelde vragen

Onze plaatsen zijn voorzien van kleine steentjes, op de plaats waar de voortent komt te staan. Eventuele regen kan hierdoor snel wegtrekken en de haringen kunnen gemakkelijk in de grond geprikt worden. Het voordeel van deze kleine steentjes is dat uw plaats altijd schoon is. U mag een zeil leggen op de steentjes.

Hoewel wij de aanwezigheid van kinderen erg gezellig vinden, hebben wij in het verleden een keuze moeten maken. ‘Wat willen we met onze camping? Waarop gaan we ons richten?’

Na lang nadenken hebben we besloten om de leeftijd voor kamperende kinderen te beperken t/m 6 jaar. Onze ervaring was dat er meer rust ontstond wanneer er geen kinderen aanwezig waren. We hebben er voor gekozen om deze rust te handhaven. We richten ons nu voornamelijk op volwassenen en niet op gezinnen. We willen de mogelijkheid echter wel open laten om jonge kinderen eens te laten overnachten (bijvoorbeeld een nachtje bij opa en oma).

Daarnaast hebben we ook besloten geen seizoenplaatsen te hanteren. Dat houdt in dat de gasten daadwerkelijk kamperen; er heerst geen woonsfeer met regelmatig gesloten voortenten, maar er heerst een levendige vakantiesfeer.

Deze besluiten samen hebben er toe geleid dat onze camping levendig, maar toch rustig is.

We hebben geen seizoensplaatsen.

In de recreatieruimte is een grote tv aanwezig. De plaatsen hebben geen tv-aansluiting. Wel is er de mogelijkheid om Digitenne te reserveren. Dit is een kastje wat u via een scart-kabel aan uw eigen tv aansluit. Samen met de bijgevoegde antenne geeft het kastje prima beeld op uw tv. Vervolgens kunt u binnen enkele minuten tv kijken. U hoeft alleen uw eigen tv mee te nemen. Voor deze service vragen we € 3,- per dag, vanwege het abonnement.

Nee, u hoeft niet aan te betalen. Slechts in enkele gevallen vragen we een aanbetaling, maar dan is dat met u besproken.

Wilt u graag op voorhand een deel betalen, zodat de eindafrekening kleiner is? Dan kunt u een bedrag overmaken naar NL20 RABO 0103 8016 26 t.n.v. J. Wouters. Gelieve bij de omschrijving uw aankomstdatum te vermelden.
De hoogte van het bedrag en of u gebruik maakt van deze mogelijkheid mag u natuurlijk zelf bepalen.

Omdat we op het gehele terrein over gratis WiFi beschikken, kunt u eventueel tijdens het verblijf via uw toestel overboeken. Pinnen is ook mogelijk.

We maken geen gebruik van plaatsnummers. Hieronder vindt u wel een plattegrond van de veldjes, de windrichting, de sanitaire voorzieningen, etc.

Voorzieningen

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair.

Omgeving

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair.

Reserveren

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair.

Eventueel nog extra informatie

Minicamping De Wielewaal is een zeer verzorgde camping met luxe en verwarmd sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes.

Meer informatie

Copyright Minicamping de Wielewaal 2022Webdesign door GrèfixPrivacybeleid