Minicamping De WielewaalReth 145111 HC Baarle-NassauTel. 0621910883

Omgeving

Wat is er te doen in de omgeving?

De Wielewaal bevindt zich in het toeristisch enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog met haar vele terrasjes en winkeltjes. Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand (ongeveer 1,5 km) en ook het bos ligt dichtbij (200 meter). Kom genieten van het landelijke en bosrijke gebied in en rondom Baarle!

In de omgeving kunt u eindeloos fietsen en wandelen in het halfopen landschap. De Wielewaal bevindt zich aan knooppuntroutes, voor zowel fietsen als wandelen. U passeert daarbij steeds de grens van Nederland en België. De knooppunten lopen goed in elkaar over.

Voor een kleinere wandeling kunt u vanaf de camping een route lopen in het bos. Deze duurt ongeveer een uur.

In Baarle-Nassau/Hertog leert u alles over de unieke enclavesituatie. De grenzen lopen er namelijk dwars door elkaar. U hopt zelfs de grens over zonder dat u het doorheeft.

In de directe omgeving kunt u ook mooie visvijvers bezoeken.
De afstand tot de Belgische bakker is maar 1 km.

Baarle heeft haar eigen wijngaard Hof van Baarle en bierbrouwerij De Dochter van de Korenaar (bekend om de Belgian Beers en waar u kunt genieten van een proeverij).

De steden Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Turnhout en Antwerpen zijn enkele leuke plaatsen om te bezoeken, maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven/bezoeken. We vertellen u er graag over. Kom het ontdekken en laat u verrassen!

Faciliteiten

Alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Omgeving

We bevinden ons in het toeristisch enclavedorp Baarle met haar vele terrasjes en winkeltjes.

Reserveren

Boek hier uw verblijf, en geniet zorgeloos van onze rustige en natuurrijke minicamping.

Copyright Minicamping de Wielewaal 2022Webdesign door GrèfixPrivacybeleid