Minicamping De WielewaalReth 145111 HC Baarle-NassauTel. 0621910883

Waarom kunnen er enkel kinderen t/m 6 jaar kamperen?

Hoewel wij de aanwezigheid van kinderen erg gezellig vinden, hebben wij in het verleden een keuze moeten maken. ‘Wat willen we met onze camping? Waarop gaan we ons richten?’

Na lang nadenken hebben we in het jaar 2000 besloten om de leeftijd voor kamperende kinderen te beperken t/m 6 jaar. Onze ervaring was dat er meer rust ontstond wanneer er geen kinderen aanwezig waren. We hebben er voor gekozen om deze rust te handhaven. We richten ons nu voornamelijk op volwassenen en niet echt op jonge gezinnen. We willen de mogelijkheid echter wel open laten om jonge kinderen eens te laten overnachten. Voor kleine kinderen is een speelhoek ingericht en staan kleine speeltuigjes in de fietsenstalling.

Daarnaast hebben we ook besloten geen seizoenplaatsen te hanteren. Dat houdt in dat de gasten daadwerkelijk kamperen; er heerst geen woonsfeer met regelmatig gesloten voortenten, maar er heerst een levendige vakantiesfeer.

Deze besluiten samen hebben er toe geleid dat we sindsdien een flinke toename in de bezetting hebben gekregen. Hierdoor blijft onze camping levendig, maar toch rustig.

Faciliteiten

Alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Omgeving

We bevinden ons in het toeristisch enclavedorp Baarle met haar vele terrasjes en winkeltjes.

Reserveren

Boek hier uw verblijf, en geniet zorgeloos van onze rustige en natuurrijke minicamping.

Copyright Minicamping de Wielewaal 2022Webdesign door GrèfixPrivacybeleid